Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Hüseyin Berkan Çalık Okullar Arası Bocce (Volo) Kayseri birincisi oldu.

Okulumuz öğrencilerinden Aslı Zeynep Özger Okullar Arası Bocce (Volo) Yıldız Kızlar Kayseri üçüncüsü oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Geleneksel Pilav Günü Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz 2023 teknofest insanlik yararina katagorisinde yari finalist olarak  hazirliklarini sürdürüyor. Takımımıza başarılar diliyoruz.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem sonu kapanış töreni 20 Ocak 2023 Cuma günü tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

1.Dönem sonu itibarıyla başarılı olan öğrencilerimize madalya ve belgeleri Okul Müdürü Oğuz ÖZ tarafından verildi. Törende okulumuzdan tayini çıkarak ayrılan Matematik Öğretmenimiz Serkan SONBAŞ'a ödülleri verildi. Öğretmenimize yeni görev yerinde de başarılar diliyoruz.

Tören tüm öğretmen ve öğrencilerin coşkuyla söylediği İstiklal Marşımızla birlikte  sona erdi.

Ock

Nevşehir'de yapılan yıldız Kızlar voleybol turnuvasında Kayseri'yi temsil eden Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız ilk gün Kırşehir takımını 2. gün Konya'yı finalde de Aksaray takımını yenerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Bölge Finallerinde şampiyon olarak, şehrimizi Türkiye Finallerinde temsil etme hakkı kazanan Yıldız Kızlar Voleybol Takımımızı tebrik ediyoruz. Öğretmenlerimiz Bülent ŞAHİN'e ve Ömer ARSLANBOĞA'ya emeği geçen takımımızın her türlü destekçisi Okul Müdürümüz Oğuz ÖZ'e, Müdür Yardımcımız Oğuz KARACA'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Başarıları daim olsun. Yolları açık olsun.

Ara

Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında Kayseri Şampiyonu olan takımımız, beden eğitimi öğretmenimiz ve velilerimizle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Ayhan Teltik'i makamında ziyaret ettik. Bizleri kabul ederek yakın ilgi ve alaka gösteren Sayın Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi tarafından Okulumuz Öğretmen ve Velilerine "En iyi Narkotik Polisi Anneler" konulu sunum yapılmıştır.

Ara

Kayseri İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Organize ettiği Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında Kayseri Şampiyonu olan takımımız, Okul Müdürümüz Oğuz Öz'ün nezaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa Elmalı'yı makamında ziyaret etti. Sıcak ilgi ve alakası dan dolayı İlçe Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okul yıldız kız voleybol takımımız Kayseri Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Kayseri il birincisi oldu. Okulumuzdan yakın tarihte tayini çıkan Beden Eğitimi Dersi Öğretmenimiz Bülent Şahin'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Cemile PAMUK tarafından öğretmenlerimize yönelik özgül öğrenme güçlüğü semineri verildi.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü bugün yapılan programla kutlandı.

Ekm

Okulumuz Okul aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 29/10/2021 cumartesi günü gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği tarafından tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim verildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliğine teşekkür ederiz.