Kas

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda öğretmen, veli öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Yapılan deneme sınav sonuçlarına göre dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Türkiye'de "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir." kuralını devlet yönetimine yerleştiren ve demokrasiyi taçlandıran cumhuriyetin ilanının üzerinden 100 yıl geçti.

“Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.”

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız ve 100.yılımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği genel kurulu 22.10.2023 tarihinde pazar günü gerçekleşmiştir.

Ekm

Erasmus Projesi kapsamında Polonya ve Yunanistan ekiplerini okulumuzda misafir ettik.

Haz

2022-2023 Sene sonu karne törenini gerçekleştirdik. Velilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen törende sınıf birincileri ve okul birincisine ödülleri takdim edildi ve öğrencilerimize karneleri dağıtıldı.Tüm Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Nevzat ERSOY öğretmenimize çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürler ediyor, mutlu ve huzurlu bir emeklilik hayatı diliyoruz.

May

Teknoloji ve Tasarım Ders Etkinliklerimiz

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene sonu, İmam Hatip Şenliğimizi, Gıda Kermesi ve Sene Sonu Sergilerimizi yaparak gerçekleştirdik. Programımıza katılan ve katkı sunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki Yarışmalar kapsamında, İl içi Bölge Finalleri aşamasında 2.Bölge Kızlar Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Eflal Gözen ikinci Oldu.

Nis

2.Bölge Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Okulumuzda Yapıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı.