OSMAN NEYİRE AKGÖZ İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ “TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI”KONULU

ÖDÜLLÜ SLOGANLI AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Şbt

26-27 Şubat 2024 Tarihlerinde yapılan satranç küçük kizlar ve küçükler genel  müsabakalarında takımımız okulumuzu temsil etti. İl üçüncüsü olan takımımızı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden  Betül BAFRALI, 7 Türkiye, 2 Romanya, 1 Azerbaycan ortaklı “Geleceğin Sanat Yıldızları” eTwinning projesini başlatmıştır.

Ock

Öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Elmalı okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Okulumuz yıldız kızlar güreş takımı kayseri ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

8.sınıf öğrencilerimizle birlikte lise tanıtımları kapsamında liselere gezi düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğrencilerine öğretmenlerimiz rehberliğinde Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğüne gezisi düzenledik.

Ara

Yapılan spor turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Kas

Okullar Arası Floor Curling Küçük Kızlar müsabakalarında il 4.sü olduk. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Ahmet ŞAHİN'i ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine Tübitak Bilim Söyleşileri etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Abdullah AYDIN tarafından “Bilgelik ve Bilgelik Yolunda Rehber» konulu sunum yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.