Nis

Evlatlarımıza okumanın değerini hissettirmenin  ve okuma sevgisi kazandırmanın en etkili yolunun onlara örnek olmaktan geçtiğine inanıyoruz.

25 Nisan, Perşembe günü saat 12.00/12.30 saatleri arasında, İl Milli Eğitim Müdürümüz liderliğinde okulumuzda kitap okuma faaliyeti düzenlenmiştir.

#birlikteokuyoruz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Tutanakta ismi geçen okullardaki öğrenciler 05.04.2024 cuma günü 15.00 da okulumuzda düzenlenecek olan tören öncesi hediyeleri bizzat takdim edilecektir.Göstermiş olduğunuz ilgiden ve katılımdan dolayı tüm yarışmacılara tesekkür ederiz.

Mrt

İl genelinde gerçekleştirilen Okullar Arası Curling müsabakalarında okul takımımız il ikincisi oldu. Takımımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Yıldız Kızlar Hokey Takımımız Okul Sporları müsabakalarında İl Birincisi olmuştur. Şampiyon takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet ŞAHİN’i  tebrik ediyoruz.

Mrt

ÇEDES kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Asiye Keleş ve Mehmet Fatih Diksaç rehberliğinde öğrencilerimize yönelik Çanakkale müzesini ve Su Sarnıcı müzesine gezi düzenledik. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

Mrt

"Kontrol sende hayat sende" projesi yesilay etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği tarih olan 12 Mart günü "İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü" olarak kabul edilmiştir.

12 Mart İstiklal Marşı'nın "Milli Marş" olarak kabul edilişinin yıl dönümü okulumuzda da düzenlenen bir törenle kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve personeli deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı yaptılar.

Mrt

Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından "Fiziksel Aktivite", "Pastür ve Omurga Sağlığı" ile "Sağlıklı Beslenme", "Obezite", "Tuz ve Diyabet" konuları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Öğrencilerimiz konu ile ilgili merak ettikleri soruların yanıtlarını alma fırsatı bulmuşlardır.

Yapılan çalışmadan dolayı ilgili ve yetkililere teşekkür ederiz.

OSMAN NEYİRE AKGÖZ İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ “TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI”KONULU

ÖDÜLLÜ SLOGANLI AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Şbt

26-27 Şubat 2024 Tarihlerinde yapılan satranç küçük kizlar ve küçükler genel  müsabakalarında takımımız okulumuzu temsil etti. İl üçüncüsü olan takımımızı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden  Betül BAFRALI, 7 Türkiye, 2 Romanya, 1 Azerbaycan ortaklı “Geleceğin Sanat Yıldızları” eTwinning projesini başlatmıştır.